Backlink-urile acestui site sunt monitorizate cu Backlinks Monitor.

Societatea noastra va ofera urmatoarele servicii:

Consultanta juridica

- reprezinta oferirea tuturor informatiilor necesare referitoare la o problema juridica a clientului. Societatea noastra va poate oferi informatii complete si la zi referitor la legislatia aplicabila, conditiile si limitele legale ale desfasurarii unei anumite activitati, in functie de domeniul de activitate al clientului. Consultanta se acorda verbal sau in scris.

Verificarea legalitatii

- reprezinta o categorie aparte a consultarii juridice si se caracterizeaza prin expertizarea legalitatii unor documente sau acte juridice. Se verifica daca respectivele documente ale clientului sunt in acord cu legislatia in vigoare si daca respecta toate conditiile de fond si de forma necesare pentru un anumit tip de act.

Expertiza situatiilor litigioase

- reprezinta determinarea situatiei clientului care se afla intr-un litigiu concret. Se evalueaza situatia din punct de vedere juridic si se fac recomandari privind actiunile ce urmeaza a fi intreprinse.

Asistenta juridica

- consta in acordarea suportului de specialitate in cadrul diverselor negocieri, concilieri, arbitraje comerciale. Societatea noastra poate asigura si reprezentarea, in baza unui mandat acordat de client, la aceste negocieri si incheierea actelor juridice solicitate.

Redactarea de acte juridice

- consilierii nostri elaboreaza diverse acte juridice, de la proiecte de contracte civile, comerciale, contracte de munca, acte interne ale societatii, modificarea documentelor de constituire a companiei, cereri de chemare in judecata, declaratii de apel, recurs, concluzii, etc. Spectrul acestor documente este foarte larg si ne adaptam cerintelor clientilor nostri.

Reprezentarea in instanta

- consta in acordarea asistentei juridice si reprezentarea clietului in fata instantei de judecata in conditiile unui proces. Consilierii nostrii juridici pot asigura reprezentarea in fata instantelor de orice grad, fiind garantata continuitatea in cazul judecarii cailor de atac.

Alte servicii

- infiintare societati comerciale, obtinere diverse avize, autorizatii, deschideri conturi bancare, etc. De asemenea societatea noastra colaboreaza foarte bine cu cabinete de avocatura, de executori judecatoresti, notari, etc, astfel incat putem sa va indrumam catre alte organe specializate atunci cind problemele dumneavoastra depasesc sfera noastra de competenta. Colaboratorii nostri va stau de asemenea la dispozitie.

Read our Disclaimer